If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Добре де пичове, в крайна сметка някой отварял ли е да чисти тая цедка и в какво състояние е била тя?! Мисълта ми е... по пътя на логиката, тая цедка като играе ролята на филтър и е достатъчно финна и т.н., не би ли трябвало да се обслужва през някакви (било то и 100 000) километри? И как става тоя номер... евентуално?
Добре, 156/147 ТС нямали горивен филтър, а тази кола имала . Дали е слаган допълнително или след някоя година фабрично си имат горивен филтър 156-ците?! Питам, щот моята има някви леки симптоми на запушен филтър, а скоро едва ли ще ходя на сервиз да проверя бензинопровода.
Няма нужда от епер хихихихи естественно че неговата има ... чудех се кога ли тая тема ше се възроди
Начи и тва се оказа мит
Моята е на 108к км. и филтъра не вярвам да е сменяван някога, понеже аз съм й направил 42к. Същото важи за свещи, кабели, дебитомер и сонди.
П.С. За дебитомера ми бяха казвали във Ванто преди 2 години и нещо, че е "заспал" и трябва нов. Според Бобо си беше ок, не го смених и още си върви...
По принцип, по памет мисля, че след 10/2002-ра почваха с филтрите. При Цф3 мотора. Незнам твоята кога точно е. За това ти рекох да видиш в епер по вин номер. Но ако знаеш дали мотора ти е Цф3 значи имаш филтър и може и без да проверяваш в епер.
По принцип, по памет мисля, че след 10/2002-ра почваха с филтрите. При Цф3 мотора. Незнам твоята кога точно е. За това ти рекох да видиш в епер по вин номер. Но ако знаеш дали мотора ти е Цф3 значи имаш филтър и може и без да проверяваш в епер.
Моята е 04.2002г. с ЦФ3. Той мисля, че ЦФ3 започва още 2000-2001г. преди фейслифта даже.
Моята е 04.2002г. с ЦФ3. Той мисля, че ЦФ3 започва още 2000-2001г. преди фейслифта даже.
Ами значи аз съм с грешка нещо. Останах обаче с убеждение, че като проверявах филтрите ги даваха да се монтират след 10.2002-ра. Трябва да проверя обаче да не се бъркам наистина.
Comment